تعداد نشریات | 39 |
تعداد شمارهها | 1,169 |
تعداد مقالات | 8,429 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,296,102 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,543,795 |
1. | ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده | |
دوره 4، شماره 15، آذر 1392 | ||
امیر هارونی؛ سید مهدی جعفری | ||
2. | استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات | |
دوره 3، شماره 10، شهریور 1391 | ||
شیرین کیا؛ حبیب اله میرزایی؛ سید مهدی جعفری | ||
3. | بستهبندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت | |
دوره 11، شماره 41، خرداد 1399، صفحه 72-73 | ||
الهام آلحسینی؛ سید مهدی جعفری؛ ارمغان سالم | ||
4. | پلیمرها و پلاستیک های بسته بندی زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته | |
دوره 2، شماره 8، اسفند 1390 | ||
فرشید جلیلی؛ سید مهدی جعفری | ||
5. | جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بستهبندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی | |
دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 18-27 | ||
الهام آلحسینی؛ سید مهدی جعفری | ||
6. | طراحی بستهبندی فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک | |
دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 6-17 | ||
الهام آلحسینی؛ سید مهدی جعفری | ||
7. | فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی | |
دوره 3، شماره 10، شهریور 1391 | ||
وحید قنبری؛ سید مهدی جعفری؛ شیلان رشید زاده | ||
8. | کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی | |
دوره 10، شماره 38، شهریور 1398، صفحه 78-88 | ||
عبدالستار عوض صوفیان؛ سید مهدی جعفری | ||