آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,169
تعداد مقالات8,429
تعداد مشاهده مقاله6,296,102
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,543,795

1.

ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده

دوره 4، شماره 15، آذر 1392
امیر هارونی؛ سید مهدی جعفری

2.

استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات

دوره 3، شماره 10، شهریور 1391
شیرین کیا؛ حبیب اله میرزایی؛ سید مهدی جعفری

3.

بسته‌بندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت

دوره 11، شماره 41، خرداد 1399، صفحه 72-73
الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری؛ ارمغان سالم

4.

پلیمرها و پلاستیک های بسته بندی زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته

دوره 2، شماره 8، اسفند 1390
فرشید جلیلی؛ سید مهدی جعفری

5.

جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی

دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 18-27
الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

6.

طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک

دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 6-17
الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

7.

فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی

دوره 3، شماره 10، شهریور 1391
وحید قنبری؛ سید مهدی جعفری؛ شیلان رشید زاده

8.

کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی

دوره 10، شماره 38، شهریور 1398، صفحه 78-88
عبدالستار عوض صوفیان؛ سید مهدی جعفری