آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,161
تعداد مقالات8,380
تعداد مشاهده مقاله6,195,300
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,454,268

1.

اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ

دوره 12، شماره 47، آذر 1400، صفحه 31-41
صابر امیری؛ ژاله صادق نژاد؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی

2.

فیلم ها و پوشش‌ های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 28، اسفند 1395، صفحه 28-41
سـعید رنـجـبریان؛ بـهـبود پورفـتـحی؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری

3.

مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای

دوره 11، شماره 43، آذر 1399، صفحه 50-63
سجاد خادم؛ مهسا خلیلی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ فرامرز دوبختی؛ هادی الماسی

4.

مروری بر کاربرد آئروژل‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 13، شماره 52، اسفند 1401، صفحه 49-62
نجمه سهرابی؛ هادی الماسی

5.

مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی

دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 28-43
هادی الماسی؛ سعیده عزیزی

6.

نشانگرهای زمان – دما به عنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها

دوره 12، شماره 46، شهریور 1400، صفحه 9-18
هادی الماسی؛ نیما قدیری علمداری؛ نجمه سهرابی