تعداد نشریات | 39 |
تعداد شمارهها | 1,170 |
تعداد مقالات | 8,437 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,312,075 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,560,375 |
1. | بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی توتفرنگی طى انبارمانى | |
دوره 12، شماره 46، شهریور 1400، صفحه 19-31 | ||
صابر امیری؛ محمود رضازاد باری؛ لعیا رضازاد باری | ||
2. | مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی | |
دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 28-41 | ||
صونا دودانگه؛ هاجر شکرچی زاده؛ صابر امیری | ||