آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,161
تعداد مقالات8,380
تعداد مشاهده مقاله6,195,058
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,453,986

1.

اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ

دوره 12، شماره 47، آذر 1400، صفحه 31-41
صابر امیری؛ ژاله صادق نژاد؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی

2.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 19-34
صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری؛ غزاله احمدی پرتوی

3.

کاربرد بسته‌بندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 1-10
لعیا رضازاد باری؛ صابر امیری

4.

مروری بر استفاده ضایعات حاصل از فرآوری میوه ها و گیاهان برای تولید فیلم ها و پوشش های خوراکی در صنعت بسته بندی

دوره 13، شماره 50، آذر 1401، صفحه 51-60
میثم رجبی؛ صابر امیری

5.

مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 63-71
صابر امیری؛ مریم علی محمدی؛ حسام شیرازه محبت