تعداد نشریات | 39 |
تعداد شمارهها | 1,169 |
تعداد مقالات | 8,429 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,295,665 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,544,498 |
1. | اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ | |
دوره 12، شماره 47، آذر 1400، صفحه 31-41 | ||
صابر امیری؛ ژاله صادق نژاد؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی | ||
2. | مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا | |
دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 80-90 | ||
صونا دودانگه؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری | ||
3. | مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی | |
دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 28-41 | ||
صونا دودانگه؛ هاجر شکرچی زاده؛ صابر امیری | ||
4. | مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای | |
دوره 11، شماره 43، آذر 1399، صفحه 50-63 | ||
سجاد خادم؛ مهسا خلیلی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ فرامرز دوبختی؛ هادی الماسی | ||
5. | ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی | |
دوره 2، شماره 8، اسفند 1390 | ||
محسن مختاریان؛ فاطمه کوشکی؛ حمید بخش آبادی؛ شیدان رشیدزاده | ||