آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,169
تعداد مقالات8,429
تعداد مشاهده مقاله6,295,665
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,544,498

1.

اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ

دوره 12، شماره 47، آذر 1400، صفحه 31-41
صابر امیری؛ ژاله صادق نژاد؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی

2.

مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 80-90
صونا دودانگه؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری

3.

مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی

دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 28-41
صونا دودانگه؛ هاجر شکرچی زاده؛ صابر امیری

4.

مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای

دوره 11، شماره 43، آذر 1399، صفحه 50-63
سجاد خادم؛ مهسا خلیلی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ فرامرز دوبختی؛ هادی الماسی

5.

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی

دوره 2، شماره 8، اسفند 1390
محسن مختاریان؛ فاطمه کوشکی؛ حمید بخش آبادی؛ شیدان رشیدزاده