آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,170
تعداد مقالات8,437
تعداد مشاهده مقاله6,308,528
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,557,414

1.

استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر

دوره 6، شماره 21، خرداد 1394
خدیجه عبدالملکی؛ مهدی فرهودی؛ نوید میر

2.

افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی

دوره 4، شماره 15، آذر 1392
زهرا عرب سید نصری؛ یحیی مقصودلو

3.

بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى

دوره 12، شماره 46، شهریور 1400، صفحه 19-31
صابر امیری؛ محمود رضازاد باری؛ لعیا رضازاد باری

4.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 19-34
صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری؛ غزاله احمدی پرتوی

5.

تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن

دوره 11، شماره 41، خرداد 1399، صفحه 60-71
فاطمه خوشدونی فراهانی؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ انوشه شریفان؛ زهرا خوشدونی فراهانی

6.

تهیه و بررسی خواص فیزیکی مکانیکی نانو پوشش خوراکی از مخلوط کربوکسی متیل سلولز و صمغ گوار و نانوذرّات اکسید روی

دوره 10، شماره 38، شهریور 1398، صفحه 6-17
عبدالرسول ارومیه ای؛ فاطمه سادات میرلوحی

7.

فیلم ها و پوشش‌ های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 28، اسفند 1395، صفحه 28-41
سـعید رنـجـبریان؛ بـهـبود پورفـتـحی؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری

8.

کاربرد پوشش دهی با صمغ به دانه حاوی عصاره دارچین در انبارداری میوه خرمالو

دوره 9، شماره 36، اسفند 1397، صفحه 70-80
سمیرا دلیر؛ نرجس آقاجانی؛ امیر دارایی گرمه خانی