- مقصودلو، ی.، دهناد، د. و دهقان سکاچای، الف. (1393). «نوآوریها در بستهبندی مواد غذایی»، گرگان : انتشارات مؤسسه آموزش عالی گلستان.##2.قنبرزاده، ب.، الماسی، ه. و زاهدی، ی. (1388).«بیوپلیمرهای زیست تخریبپذیر و خوراکی»، تهران: انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر.##3. تاجیک، ح.، رضوی روحانی، س.م.، مرادی، م. و فرهنگ فر، ع. (1391). «بررسی ویژگی های ضدباکتریایی فیلم خوراکی زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی و مونولورین بر علیه لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی»، مجلّه پزشکی ارومیه، 3: 232-240.##4. قنبرزاده، ب. و الماسی، ه.( 1388). «مروری بر ویژگی های کاربردی فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی حاصل از پروتئین گلوتن گندم»، نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران، شماره3. 1-10.##5. جونگ، اچ.هان،(1393). «نوآوری ها در بسته بندی مواد غذایی»، ترجمه یحیی مقصودلو، دانیال دهناد و آتنا دهقان سکاچائی، گرگان: مؤسسه آموزش عالی گلستان.##6. Guerrero, P., Garrido, T., Leceta, I. and de la Caba, K., (2013)."Films based on proteins and polysaccharides: preparation and physical-chemical characterization", European polymer journal, 49: 3713- 3721.##7.Cuq, B., Gontrad, N. and Guilbert, S.,(1998). "Proteins as agricultural polymers for packaging production", Cereal chemistry, 75: 1-9.##8.Shukla, R. and Cheryan, M.,( 2001). "Zein: the industrial protein from corn", Industrial crops and products, 13: 171-192.##9.Ghanbarzadeh, B., Oromiehie, A., Musavi, M., Razmi, E. and Milani, J., (2006)."Effect of polyolic plasticizers on rheological and thermal properties of zein resins", Iranian polymer journal, 15: 779-787,##10. Liang, J., Xia, Q., Wang, S., Li, J., Huang, Q. and D.Ludescher, R., (2015)."Influence of glycerol on the molecular mobility, oxygen permeability and microstructure of amorphous zein films", Food hydrocolloids, 44: 94-100.##11.Lens, J.P., de Graff, L.A., Stevels, W.M., Dietz, C.H.J.T., Verhelst, K.C.S., Vereijken, J.M. and Kolster, P.,( 2003). "Influence of processing and storage conditions on the mechanical and barrier properties of films cast from aqueous wheat gluten dispersions", Industrial crops and products, 17: 119-130.##12.Wihodo, M. and Moraru, C.I., (2013.). "Physical and chemical methods used to enhance the structure and mechanical properties of protein films: A review", Food engineering, 114: 294-302.##13. Garrido, T., Etxabide, A., Penalba, M., de la Caba, K. and Guerrero, P., (2013)."Preparation and characterization of soy protein thin films: processing-properties correlation", Material letters, 105: 110-112.##14.Gonzalez, A., Igarzabal, C.I.A., "Soy protein-poly (lactic acid) bilayer films as biodegradable material for active food packaging", Food hydrocolloids, 33: 284-296, 2013.##15.Friesen, K., Chang, C. and Nickerson, M., (2015)."Incorporation of phenolic compounds, rutin and epicatechin, in to soy protein isolate films: mechanical, barrier and cross-linking properties", Food chemistry, 172: 18-23.##16. Marquie, C.,(2001). "Chemical reactions in cottonseed protein cross-linking by Formaldehyde, Glutaraldehyde, and Glyoxal for the formation of protein films with enhanced mechanical properties", Agric.Food.Chem, 49: 4676-4681.##
|