
تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,260 |
تعداد مقالات | 9,130 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,464,173 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,164,706 |
تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 9، دوره 3، شماره 12، اسفند 1391 اصل مقاله (403.85 K) | ||
نویسندگان | ||
مهدیه حسینی* ؛ امان محمد ضیایی فر؛ امین قوس قانی | ||
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
تاریخ دریافت: 01 مرداد 1393، تاریخ بازنگری: 04 اسفند 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
بستهبندی مواد غذایی ایمنی مواد غذایی را فراهم میکند و همچنین نگهداری و حملونقل آنها را راحت کرده است؛ اما مهاجرت مواد بستهبندی به درون مواد غذایی و خطرساز بودن آن برای سلامتی مصرفکننده باعث شده است که تحقیقات گستردهای در زمینه نحوه انتقال این مواد انجام شود. در این طرح راجع به ویژگی نرمکنندههای موجود در مواد بستهبندی و مهاجرت آنها از پلاستیکها به مواد غذایی بحث میشود و با استفاده از آزمونهای مهاجرت، تأثیر فرآیندهای اعمال شده روی بستهها، و همین طور برهمکنش بین بستهبندی و مواد غذایی که در نهایت منجر به تغییرات فیزیکی و شیمیایی مواد بستهبندی گردیده و مهاجرت را تشدید میکنند، بخش دیگری از بررسیهای این طرح خواهند بود. | ||
کلیدواژهها | ||
بسته بندی؛ نرم کننده؛ مهاجرت و فرآیند | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 254 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 186 |