
تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,260 |
تعداد مقالات | 9,130 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,464,250 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,164,788 |
استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 2، دوره 4، شماره 16، اسفند 1392 اصل مقاله (190.71 K) | ||
نویسندگان | ||
محمد گنجه* ؛ سید مهدی جعفری؛ مراد امان جانی | ||
تاریخ دریافت: 27 خرداد 1393، تاریخ بازنگری: 04 اسفند 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
اخیراً به دلایل نگرانیهای زیست محیطی و همچنین تقاضاهای بالا برای حداقل کردن فرایندهای مواد غذایی استفاده از بستهبندی ضد میکروبی در صنعت غذا توجّه زیادی را به خود جلب کرده است. سامانههای تولید دی اکسید کربن و اتانول، فنّاوریهای تثبیتسازی مواد ضد میکروبی روی فیلمها و پوشش فیلمها با این مواد و همچنین اصلاح سطح فیلمها از جمله روشهای کاربرد این بستهبندیها در صنعت غذاست. مواد ضد میکروبی استفاده شده در بستهبندی، باید فاز تأخیر میکروارگانیسم را افزایش و فاز رشد آنها را کاهش دهند تا بتوانند زمان نگهداری محصول را، ضمن حفظ کیفیت و ایمنی افزایش دهند. | ||
کلیدواژهها | ||
بستهبندی ضدمیکروبی؛ ماندگاری بالا و ایمنی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 697 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 381 |