رضانژاد, رضا. (1404). بررسی اثر پوشش دهی با یخ و بهینه‌سازی فرآیند گلیزینگ تحت دماهای فوق‌سرد بر کیفیت فیله منجمد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان. پدافند الکترونیکی و سایبری, 16(61), 31-37.
رضا رضانژاد. "بررسی اثر پوشش دهی با یخ و بهینه‌سازی فرآیند گلیزینگ تحت دماهای فوق‌سرد بر کیفیت فیله منجمد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان". پدافند الکترونیکی و سایبری, 16, 61, 1404, 31-37.
رضانژاد, رضا. (1404). 'بررسی اثر پوشش دهی با یخ و بهینه‌سازی فرآیند گلیزینگ تحت دماهای فوق‌سرد بر کیفیت فیله منجمد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان', پدافند الکترونیکی و سایبری, 16(61), pp. 31-37.
رضانژاد, رضا. بررسی اثر پوشش دهی با یخ و بهینه‌سازی فرآیند گلیزینگ تحت دماهای فوق‌سرد بر کیفیت فیله منجمد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1404; 16(61): 31-37.