تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,248 |
تعداد مقالات | 9,029 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,976,015 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,764,739 |
پوشش های خوراکی در بسته بندی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 7، دوره 1، شماره 3، آذر 1389 اصل مقاله (456.15 K) | ||
نویسندگان | ||
حبیب الله میرزایی* ؛ زهره کرمی | ||
تاریخ دریافت: 12 خرداد 1393، تاریخ بازنگری: 16 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
امروزه به دلیل مخاطرات زیست محیطی ناشی از کاربرد پوشش های مصنوعی تجزیه ناپذیر و همچنین افزایش تقاضای مصرف کنندگان برای غذاهایی که حداقل فرایند روی آنها انجام گرفته است، پژوهش های متنوعی در رابطه با کاربرد لفاف های خوراکی در پوشش دادن انواع مواد غذایی در حال انجام می باشد. در این مقاله جنبه های بنیادین و کاربردی لفاف های خوراکی در صنعت غذا به ترتیب تعاریف، کلیات، طبقه بندی ها، کاربردها و انواع ترکیبات مورد استفاده، مورد بررسی قرار می گیرد. | ||
کلیدواژهها | ||
لفاف خوراکی؛ پوشش؛ زیست تخریب پذیر | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 314 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 215 |