تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,248 |
تعداد مقالات | 9,029 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,976,012 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,764,730 |
فنّاوری نانو در بستهبندی مواد غذایی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 8، دوره 1، شماره 3، آذر 1389 اصل مقاله (209.74 K) | ||
نویسندگان | ||
ابوالقاسم مروجی* ؛ میثم مصطفوی | ||
تاریخ دریافت: 12 خرداد 1393، تاریخ بازنگری: 16 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
فنّاوری نانو یک فناوری توانمند در استفاده از ماهیت مواد در سطح اتم و مولکول میباشد و بر روی خصوصیات، سنتز، تغییرات ساختار زنده و غیر زنده کمتر از 100 نانومتر متمرکز شده است. در صنایع غذایی، بستهبندی یکی از عوامل مؤثر در حفظ کیفیت و امنیت غذا میباشد و از آنجایی که استفاده از نانوکامپوزیتها در ساختار پلیمرهای بستهبندی غذایی، موجب بهبود خواص نگهدارندگی پلیمرها میشود و کارایی بالای نانوذرات و نانو لولهها زمینه استفاده پلیمرهای زیستتجزیهپذیر را در صنعت بستهبندی مواد غذایی فراهم نموده است. اولین عرصه ارتباط فناوری نانو با صنایع غذایی، بستهبندی مواد غذایی میباشد. در این مقاله دربارهی نقش فناوری نانو در صنایع غذایی و بستهبندی مواد غذایی بحث میشود. | ||
کلیدواژهها | ||
فنّاوری نانو؛ صنایع غذایی؛ نانوذرّات و بسته بندی غذا | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 844 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 561 |