تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,993 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,843,648 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,705,223 |
بسته بندی زیست فعال تبدیل مواد غذایی به غذاهای سالم تر | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 6، دوره 1، شماره 4، اسفند 1389 اصل مقاله (303 K) | ||
نویسنده | ||
مهدیه حسینی* | ||
تاریخ دریافت: 17 خرداد 1393، تاریخ بازنگری: 01 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
در این مقاله، مجموعه پایگاه هایی برای ایجاد فنّاوری های نوآورانه و پیشرفت در تولید مواد غذایی تابعی صورت گرفت که زیست فعال های مهم و عملگر در بسته بندی و پوشش مواد تعبیه می شوند و یک نگرش جدید مفهومی برای توسعه عملکرد مواد غذایی ایجاد می شود، بنابراین این فنّاوری بسته بندی جدید، زیست فعال نامیده شد که در آن مواد غذایی پوشش داده می شوند و نقش منحصر به فردی در افزایش تأثیر غذا بر سلامت مصرف کننده دارد. فنّاوری های مورد بررسی در این مقاله، یکپارچه سازی، میکروکپسوله کردن، انکپسوله کردن، بی تحرک کردن آنزیم ها و ویژگی پلیمرهای غیرمهاجرتی است. همه این فنّاوری ها به طور کلی و عالی در ویژگی های خاصی از بیوپلیمرها به نمایش گذاشته شده است. | ||
کلیدواژهها | ||
بسته بندی فعال؛ مواد غذایی؛ ماندگاری و انبار؛ پلیمرهای غیر مهاجرتی؛ بسته بندی مواد غذایی و پلیمرهای غیر مهاجرتی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 353 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 242 |