تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,994 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,846,625 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,707,256 |
فنّاوری های بستهبندی زیست فعال برای افزایش زمان ماندگاری محصولات گوشتی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 7، دوره 1، شماره 4، اسفند 1389 اصل مقاله (279.09 K) | ||
نویسندگان | ||
عزیزه خرمالی* ؛ شیلان رشیدزاده | ||
علوم و صنایع غذایی | ||
تاریخ دریافت: 04 مرداد 1393، تاریخ بازنگری: 02 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
برای جلوگیری از وسعت و سرعت فساد و رشد میکروارگانیسمهای پاتوژن در محصولات گوشتی، مواد بستهبندی ضد میکروب(1) میتواند یک راه حل مناسب باشد. به جای مخلوط کردن مواد ضد میکروب به صورت مستقیم در مواد غذایی، آن ها را در فیلمها به کار میبرند که اثر کاربردی بر سطح غذا میگذارد - که رشد میکروبی اساساً در آنجا یافت میشود - بستهبندی ضد میکروب شامل سیستمهایی از قبیل انتشار مواد زیست فعال به داخل مواد بستهبندی، پوشاندن مواد زیست فعال بر سطح مواد بستهبندی یا استفاده از ماکرومولکول های ضد میکروب با ویژگی های شکلی فیلم یا پوششهای خوراکی است.این فنّاوری ها برای نگهداری گوشت و محصولات گوشتی ارزیابی شد. | ||
کلیدواژهها | ||
اتانول(2)؛ گوشت منجمد؛ بستهبندیهای فعال و مواد بستهبندی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 215 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 220 |