تعداد نشریات | 39 |
تعداد شمارهها | 1,175 |
تعداد مقالات | 8,456 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,344,386 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,595,733 |
بررسی ویژگی های طراحی بسته بندی چای ها و دمنوش های گیاهی یک شرکت ایرانی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 7، دوره 10، شماره 37، خرداد 1398، صفحه 68-80 اصل مقاله (2.12 M) | ||
نوع مقاله: مروری | ||
نویسندگان | ||
ناهید بوستانی1؛ مریم لاری* 2 | ||
1کارشناس ارشد پژوهش هنر، دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر | ||
2عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر | ||
تاریخ دریافت: 01 اردیبهشت 1397، تاریخ بازنگری: 31 اردیبهشت 1397، تاریخ پذیرش: 01 خرداد 1398 | ||
چکیده | ||
در این بررسی به وضوح قابل مشاهده است که بسته بندی انواع چای ایرانی در اکثر موارد فاقد خلاقیت، استاندارد و روش های گرافیکی به روز و مورد تقاضای بازار در ایران و بازارهای صادراتی است، بنابراین برای بهبود صنعت بسته بندی ایران، به ارزیابی و گردآوری نشان و بسته بندی یک شرکت ایرانی و تولید کننده چای و دمنوش های گیاهی پرداخته شده است، همچنین بسته بندی محصولات این شرکت مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. در این مقاله نقاط ضعف و قوت بسته ها مورد بررسی قرار گرفته و در پایان نکات و پیشنهاداتی برای طراحان و پژوهشگرانی که در این زمینه خواستار فعالیت می باشند، درج شده است. این مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان «بررسی ویژگی های طراحی برندینگ و طراحی بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی در ایران» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در پاییز 97 استخراج شده است. | ||
کلیدواژهها | ||
طراحی بسته بندی؛ طراحی بسته بندی چای؛ طراحی بسته بندی دمنوش | ||
مراجع | ||
1. صفاری، س، (1394)، «بستهبندی چای ایران»، تهران، انتشارات مظاهری 2. صرافیزاده، م. ح، (اسفند 1374). «بسته بندی و نقش آن در صادرات»، مقاله ارائه شده در هشتمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران،. 3. معتمدی فر، ک، (1388). «شناخت بستهبندی»، انتشارات فرات. 4. امام پور، م. (1388). «مبانی طراحی در بستهبندی»، انتشارات فرات. 5. کاتلر، ف. (1389). «مدیریت برندهای صنعتی»، کامبیز حیدر زاده، نشر سیته. 6. مشکی، س. (1378). «مدیر پروژه و مدیر هنری»، انتشارات یساولی. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 960 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 616 |