تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,258 |
تعداد مقالات | 9,115 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,328,826 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,041,722 |
طراحی جیره غذایی عملیاتی | ||
مدیریت زنجیره تأمین | ||
مقاله 1، دوره 11، شماره 27، مهر 1388، صفحه 18-26 اصل مقاله (430.8 K) | ||
نوع مقاله: کاربردی | ||
تاریخ دریافت: 09 اسفند 1387، تاریخ بازنگری: 17 فروردین 1388، تاریخ پذیرش: 23 اردیبهشت 1388 | ||
چکیده | ||
در راستاى بهینه سازى وبهره ورى مطلوب در تامین غذاى مورد نیاز نیروهاى عملیاتى در ماموریتهاى نظامى، رزمایشها، اردوها، و سایر تمرینات نظامى... آماد و پشتیانى بر آن شد تا جیره هاى غذایى تهیه نماید که ضمن تامین انرژى و مواد مغذى مورد نیاز افراد، از مشکلات اساسى تدارک و پشتیبانى تغذیه از جمله تهیه مواد اولیه، طبخ، توزیع، آلوده شدن و فساد غذا، بروز بیماریهاى ناشى از مواد غذایى آلوده، ضایعات مواد غذایى و سایر مشکلات جانبى در تامین و تدارک غذاى مورد نیاز نیروهاى عملیاتى جلوگیرى شود. برهمین اساس طى مطالعات مبانى و اصول تغذیه نظامى، از جمله جیره هاى غذایى عملیاتى انفرادى کشورهاى مختلف و مطرح جهان ،مانند فرانسه، انگیس، امریکا، روسیه، آلمان، کانادا و ... به طراحى جیره هاى غذایى عملیاتى انفرادى یک روزه »بومى شده « با توجه به فرهنگ غذایى کشور، امکانات تولید، ایمنى و سلامت غذایى، قیمت و سایر عوامل سلامتى،بهداشتى ونظامى اقدام شد. طرح اولیه جیره هاى مذکور در 5 تنوع در نمایشگاه ویژه دستاوردها مورد توجه فرمانده معظم کل قوا و فرماندهان سپاه، ستادکل نیروهاى مسلح و وزارت دفاع قرار گرفت. سپس تعداى از این جیره ها به عنوان نمونه تولید و توسط خبرگان لجستیک ونیروهاى عملیاتى در یک سناریوى خاص تحت آزمون و ارزیابى میدانى قرار گرفت. با تجزیه و تحلیل نتایج حاصله، اصلاحات لازم در جیره ها انجام گرفت و سپس در سطح وسیعتر بین یگانهاى نیروهاى عملیاتى مصرف شد ؛ و هم اکنون به عنوان جیره غذایى عملیاتى تولید و مصرف مى شود. | ||
کلیدواژهها | ||
غذا؛ تغذیه؛ جیره؛ جیره غذایى نظامى؛ جیره غذایى عملیاتى؛ جیره گروهى؛ جیره هاى انفرادى | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Operational food ration design | ||
چکیده [English] | ||
In order to optimize and optimize the supply of food needed Operations forces in military missions, exercises, camps, and other exercises Military ... prepared and backed up to provide food rations that provide The energy and nutrients needed by people are one of the main problems in providing and supporting Nutrition including the preparation of raw materials, cooking, distribution, contamination and spoilage of food, update Diseases caused by contaminated food, food waste and other problems Preventive measures should be taken to ensure the supply of food needed by the operational forces. Accordingly, during the studies of the basics and principles of military nutrition, including food diets. Individual operations of different and prominent countries of the world, such as France, Angis, USA, Russia, Germany, Canada, etc. Designing Indigenous Operating Diets One-Day Indigenous Operation "Indigenous" According to the country's food culture, production facilities, food safety and health, price and more Health, health and military factors were taken into account. Initial design of the mentioned diets in 5 varieties In the special exhibition of achievements, the attention of the Supreme Commander of the Armed Forces and the commanders of the IRGC, The General Staff of the Armed Forces and the Ministry of Defense were appointed. Then the number of these diets as Sample production and by logistics experts and operational personnel in a specific scenario It was subjected to field testing and evaluation. By analyzing the results, the corrections The necessary work was done in the diets and then on a larger scale between the operational force units. Was consumed; And now it is produced and consumed as an operating food ration. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Food, Nutrition, Ration, Military Ration, Operational Ration, T-Ration | ||
مراجع | ||
1- Army Health promotion. Nov. 1987 | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 496 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 269 |