تعداد نشریات | 39 |
تعداد شمارهها | 1,171 |
تعداد مقالات | 8,438 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,322,574 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,566,632 |
تجزیه و تحلیل خطرات و کنترل نقاط بحرانی روشی ایدهآل جهت تضمین ایمنی محصول همسو با نظام مدیریت کیفیت | ||
مدیریت زنجیره تأمین | ||
مقاله 5، دوره 5، شماره 16، شهریور 1382، صفحه 75-82 اصل مقاله (191.83 K) | ||
نوع مقاله: مطالعه موردی | ||
تاریخ دریافت: 19 خرداد 1399، تاریخ بازنگری: 20 تیر 1399، تاریخ پذیرش: 05 مرداد 1399 | ||
چکیده | ||
تجزیه و تحلیل خطرات و کنترل نقاط بحرانی، روشی جهت تضمین ایمنی و بهداشت محصول می باشد که در صنایع غذایی کشور ما نیز در حال توسعه است؛ این سیستم امروزه جزئی از مدیریت کیفیت تلقی گردیده و نتیجه اجرای آن دستیابی به بالاترین سطح کیفیت و ضریب ایمنی و بهداشت محصول با صرف کمترین میزان هزینه می باشد و در نهایت سبب افزایش سطح اطمینان خاطر تولید کنندگان، مصرف کنندگان و توسعه اقتصادی واحدهای صنعتی اجرا کننده این سیستم خواهد بود. در این مقاله، ضمن برشمردن اصول این سیستم تلاش شده است تعریف منطقی از ارتباط آن با نظام کنترل کیفیت و مدیریت کیفیت ارائه گردد. | ||
کلیدواژهها | ||
................... | ||
مراجع | ||
۱- مرتضوی، سید علی راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) ؛ دانشگاه فردوسی مشهد، ۱۳۸۰ ۲- پورشمس، مهرداد؛ آشنایی با استانداردهای ایران، ایزو ۹۰۰۱ و ۹۰۰۲، مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، ۱۳۷۵ ٣- مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران؛ استاندارد شماره ۴۵۵۷؛ آیین کار استفاده از سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی ، ۱۳۷۵ ۴- ماجدی، محسن؛ HACCP و راههای مبارزه با تقلبات مواد غذایی ؛ مدیریت بهداشت و ایمنی معاونت بازرسی سازمان اتکاء ۱۳۷۹ 5- United Registrar Of Systems (2002 Overview On HACCP Principle In Food Industry | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 195 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 86 |