تعداد نشریات | 39 |
تعداد شمارهها | 1,171 |
تعداد مقالات | 8,438 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,337,822 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,583,388 |
ارزیابی تأثیر مدیریت ارتباط با مشتری بر توسعه گردشگری کشاورزی: مطالعه موردی | ||
پژوهش های پیشرفت سیستم ها و راهبردها | ||
دوره 2، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 45-58 اصل مقاله (725.4 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
رضا بابازاده* 1؛ زهرا میرزایی2؛ علی نمازیان3؛ صمد رحیمی اقدم4 | ||
1نویسنده مسئول: دانشیار، گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، آذربایجان غربی، ایران | ||
2کارشناسی ارشد، گروه مدیریت فناوری و اطلاعات، دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی، دانشگاه الزهرا، تهران، ایران | ||
3استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران | ||
4استادیار، گروه مدیریت، دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران | ||
تاریخ دریافت: 11 دی 1400، تاریخ بازنگری: 16 دی 1400، تاریخ پذیرش: 25 دی 1400 | ||
چکیده | ||
گردشگری کشاورزی یا آگری توریسم (Agre Turism) یکی از جدیدترین جاذبههای صنعت گردشگری است. این نوع تور، ارائه خدمات و تولیدات گردشگری در مناطق کشاورزی را شامل میشود. در دنیای رقابتی امروز، جذب مشتریان بقای سازمان را تضمین میکند؛ لذا بقای سازمانها بدون وجود یک سیستم مدیریت کارآمد ارتباط با مشتری امکانپذیر نخواهد بود. در این پژوهش با ارائه یک مدل مفهومی نقش مدیریت ارتباط با مشتریان در توسعه گردشگری کشاورزی بررسی میشود. این تحقیق به لحاظ هدف کاربردی بوده و در آن جشنواره برداشت انگور ارومیه که نمونه بارز گردشگری کشاورزی است، بهعنوان مطالعه موردی بررسی میشود. حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران 108 تعیین شده و جمعآوری اطلاعات از روش پرسشنامه انجام گردیده است. تجزیهوتحلیل اطلاعات با روش مدلسازی معادلات ساختاری و از طریق نرمافزار Smart PLS انجام میشود. نتایج بیانگر تائید تمام فرضیههای تحقیق میباشد و مدیریت ارتباط با مشتری، تأثیر بهسزایی بر گردشگری کشاورزی دارد. | ||
کلیدواژهها | ||
مدیریت ارتباط با مشتری؛ گردشگری کشاورزی؛ مدلسازی معادلات ساختاری | ||
مراجع | ||
مؤتمنی، علیرضا و جعفری، ابراهیم (1388). بررسی زمینههای پیادهسازی مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در صنعت هتلداری ایران. نشریه چشمانداز مدیریت بازرگانی، شماره 30، 64-49.
Motameni A., Jafari E. (2009). Investigating the fields of implementing customer relationship management in the Iranian hotel industry. Business Management perspective. 30, 49-64 (In Persian).
Amoako, G. K., Arthur, E., Christiana, B., & Katah, R. K. (2012). The impact of effective customer relationship management (CRM) on repurchase: A case study of (GOLDEN TULIP) hotel (ACCRA-GHANA). African Journal of Marketing Management, 4(1), 17-29
Barbieri, C. (2013). Assessing the sustainability of agritourism in the US: A comparison between agritourism and other farm entrepreneurial ventures. Journal of Sustainable Tourism, 21(2), 252-270.
Choo, H., & Petrick, J. F. (2014). Social interactions and intentions to revisit for agritourism service encounters. Tourism Management, 40, 372-381.
Gawlik, A., & Woś, B. (2015). The use of CRM instruments in agritourism–on the example of agritourism farms in the Opole Province. Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego. Service Management, 16, 49-56.
Ghazian, A., Hossaini, M. H., & Farsijani, H. (2016). The effect of customer relationship management and its significant relationship by customers’ reactions in LG Company. Procedia Economics and Finance, 36, 42-50.
Flanigan, S., Blackstock, K., & Hunter, C. (2015). Generating public and private benefits through understanding what drives different types of agritourism. Journal of Rural Studies, 41, 129-141.
Fisher, D. (2006). The potential for rural heritage tourism in the Clarence valley of northern newsouth Wales. Australian Geographer, 37(3), 411-424.
Karakostas, B., Kardaras, D., & Papathanassiou, E. (2005). The state of CRM adoption by the financial services in the UK: an empirical investigation. Information & Management, 42(6), 853-863.
Kiper, T. (2011). Land use planning regarding sustainable development through agritourism: Sarköy example. Journal of Agricultural Biotechnology and Sustainable Development, 3(8), 171-181.
Richards, K. A., & Jones, E. (2008). Customer relationship management: Finding value drivers. Industrial marketing management, 37(2), 120-130.
Sathe, S., & Randhave, M. (2019). Agro-tourism: A sustainable tourism development in maharashtra-A case study of village inn agro tourism. (Wardha). GE-International Journal of Management Research, Vol. 7, Issue 6, 2394-4226)
Tew, C., & Barbieri, C. (2012). The perceived benefits of agritourism: The provider’s perspective. Tourism Management, 33(1), 215-224.
Tohidi, H., & Jabbari, M. M. (2012). CRM as a marketing attitude based on customer's information. Procedia Technology, 1, 565-569.
Tuzunkan, D. (2018). Customer relationship management in business-to-business marketing: example of tourism sector. GeoJournal of Tourism & Geosites, 22(2), 329-338.
Yang, L. (2012). Impacts and challenges in agritourism development in Yunnan, China. Tourism Planning & Development, 9(4), 369-381.
Zhang, X, Chai, L., and Harrill, R. (2009). Rural Tourism Research in China: 1997–2006. Tourism Analysis, 14(2), 231–239.
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 174 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 118 |