آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,180
تعداد مقالات8,481
تعداد مشاهده مقاله6,661,330
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,767,885

1.

اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری

دوره 14، شماره 56، اسفند 1402، صفحه 23-30
جواد طریقی؛ محمد طهماسبی؛ مهساسادات رضوی

2.

پوشش های خوراکی در بسته بندی

دوره 1، شماره 3، آذر 1389
حبیب الله میرزایی؛ زهره کرمی

3.

ساخت و کاربرد سطوح فوق آب‌گریز در صنعت بسته‌بندی و زنجیره تأمین محصولات غذایی

دوره 13، شماره 52، اسفند 1401، صفحه 41-48
مریم رواقی

4.

طراحی یک مدل حمل و نقل در حوزه ی بحران: مدل سازی و حل ابتکاری

دوره 15، شماره 41، آذر 1392، صفحه 24-31
سمیه الهیاری؛ مجید سالاری؛ مجتبی طالبیان شریف؛ رضا اشتهادی

5.

طراحی مدل توانمندسازی مجریان امر به معروف و نهی از منکر در موضوع پوشش اسلامی

دوره 29، شماره 3، آبان 1400، صفحه 161-190
حسین تاج آبادی؛ مینو اصلانی؛ سیداصغر جعفری؛ مجید رمضان

6.

قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون

دوره 8، شماره 30، شهریور 1396، صفحه 42-53
مرسده حسینی سلوط؛ جعفر محمدزاده میلانی

7.

کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 51-62
جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ داریوش خادمی شورمستی؛ احمد ثمریها