تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,994 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,846,851 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,707,418 |
فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 1، دوره 3، شماره 10، شهریور 1391 اصل مقاله (903 K) | ||
نویسندگان | ||
وحید قنبری* ؛ سید مهدی جعفری؛ شیلان رشید زاده | ||
تاریخ دریافت: 01 دی 1393، تاریخ بازنگری: 02 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
فرآوری اسپتیک به پر کردن محصول استریل در ظروف از قبل استریل شده و به دنبال آن دربندی غیر قابل نفوذ در شرایط و فضای استریل اطلاق میشود. امروزه فرآوری و بستهبندی اسپتیک به عنوان یک فنّاوری جایگزین و کارآمد در تولید فرآوردههای قابل استریل شدن در صنایع غذایی توسعه چشمگیری پیدا کرده است. در این تحقیق به صورت کاربردی به بررسی تحول تاریخی این فرآوری، استریل کردن مواد غذایی مورد فرآوری، استریل کردن مواد بستهبندی و سطوح تجهیزات و همچنین استریل کردن منطقه اسپتیک پرداخته شده است. در ادامه به متداولترین روشهای اسپتیک در صنایع غذایی اشاره شده است و در پایان مزایا و محدودیتهای اصلی این فرآوری مورد بررسی قرار گرفته است. | ||
کلیدواژهها | ||
فرآوری اسپتیک؛ بسته بندی و دربندی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 878 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 275 |