تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,993 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,843,654 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,705,227 |
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 6، دوره 3، شماره 10، شهریور 1391 اصل مقاله (372.1 K) | ||
نویسندگان | ||
سعیده امینی هرندی* ؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محمد گوهریان؛ صبیحه علی زاده | ||
تاریخ دریافت: 01 دی 1393، تاریخ بازنگری: 01 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
گز یکی از فرآورده های غذایی سنتی ایران است. ترکیبات گز تفاوت مشخصی با سایر شیرینی ها و تنقلات مشابه دارد. در تهیه گز از انواع روغن، نشاسته و آرد استفاده نمیشود. در شرایط نگهداری نامطلوب تغییراتی در رنگ، مزه و بوی این محصول ایجاد میشود که ممکن است ناشی از اکسایش در مغزها باشد. از طرفی در صورت عدم بسته بندی مناسب، گز در مناطق با رطوبت محیطی پایین، خشک و در مناطق با رطوبت محیطی بالا، نرم و چسبنده میشود. در این تحقیق راهکارهایی در رابطه با کاهش مشکلات مذکور شامل بررسی فرایند اکسایش مغزها، استفاده از اتمسفر اصلاح شده و جاذبهای اکسیژن برای کاهش اکسایش و بسته بندی با خاصیت ممانعتی بالا برای کاهش افت رطوبت در گز مورد بررسی قرار گرفته است. | ||
کلیدواژهها | ||
گز؛ بسته بندی؛ اکسایش؛ اتمسفر اصلاح شده؛ جاذب اکسیژن؛ خاصیت ممانعت بالا؛ فیلم و پوشش خوراکی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 206 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 137 |