تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,994 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,846,848 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,707,416 |
تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 7، دوره 3، شماره 10، شهریور 1391 اصل مقاله (586.68 K) | ||
نویسندگان | ||
نیره کریمی* ؛ یحیی مقصودلو | ||
تاریخ دریافت: 01 دی 1393، تاریخ بازنگری: 02 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
جهت بسته بندی قارچ دکمهای به فیلمهای بسته بندی با نفوذپذیری بالا نسبت به اکسیژن و دیاکسید کربن نیاز میباشد. فیلمهای پلاستیکی نظیر PVC به علت افت وزن (و بنابراین ارزش اقتصادی) و تغییرات بافت برای قارچ دکمهای نامطلوب میباشند. بنابراین میتوان از فیلمهای پلی اولفین ( PD 941و PD 961) استفاده نمود. همچنین از فیلمهای جدید برای گسترش MAP میتوان به مواد آب دوست مانند فیلمهای تهیه شده از محصولات کشاورزی یا فیلمهای مصنوعی ساخته شده از پلیاتیلن، پلیاستر یا پلیاتر آمید اشاره نمود. فیلم گلوتن گندم نسبت به فیلم سنتزی برای محدود کردن دی اکسید کربن در داخل بسته و حفظ شرایط تازگی قارچها بسیار مطلوب میباشد. در این مطالعه تأثیر نوع فیلم بسته بندی بر خواص کیفی قارچ مانند ترکیب گاز داخل بسته ها، رنگ، کاهش وزن و رسیدگی در طی نگهداری ارزیابی میگردد. | ||
کلیدواژهها | ||
قارچ دکمه ای؛ فیلم بسته بندی؛ ویژگی های کیفی و اتمسفر اصلاح شده | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 189 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 108 |