رشید زاده, شیلان, میرزایی, حبیب اله, مقصودلو, یحیی. (1391). تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 3(12), -.
شیلان رشید زاده; حبیب اله میرزایی; یحیی مقصودلو. "تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی". پدافند الکترونیکی و سایبری, 3, 12, 1391, -.
رشید زاده, شیلان, میرزایی, حبیب اله, مقصودلو, یحیی. (1391). 'تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی', پدافند الکترونیکی و سایبری, 3(12), pp. -.
رشید زاده, شیلان, میرزایی, حبیب اله, مقصودلو, یحیی. تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1391; 3(12): -.