آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,208
تعداد مقالات8,740
تعداد مشاهده مقاله7,270,517
تعداد دریافت فایل اصل مقاله4,252,964
رشید زاده, شیلان, میرزایی, حبیب اله, مقصودلو, یحیی. (1391). تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 3(12), -.
شیلان رشید زاده; حبیب اله میرزایی; یحیی مقصودلو. "تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی". پدافند الکترونیکی و سایبری, 3, 12, 1391, -.
رشید زاده, شیلان, میرزایی, حبیب اله, مقصودلو, یحیی. (1391). 'تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی', پدافند الکترونیکی و سایبری, 3(12), pp. -.
رشید زاده, شیلان, میرزایی, حبیب اله, مقصودلو, یحیی. تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1391; 3(12): -.