آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,175
تعداد مقالات8,460
تعداد مشاهده مقاله6,344,940
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,596,526
رشید زاده, شیلان, میرزایی, حبیب اله, مقصودلو, یحیی. (1391). تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 3(12), -.
شیلان رشید زاده; حبیب اله میرزایی; یحیی مقصودلو. "تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی". پدافند الکترونیکی و سایبری, 3, 12, 1391, -.
رشید زاده, شیلان, میرزایی, حبیب اله, مقصودلو, یحیی. (1391). 'تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی', پدافند الکترونیکی و سایبری, 3(12), pp. -.
رشید زاده, شیلان, میرزایی, حبیب اله, مقصودلو, یحیی. تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1391; 3(12): -.