آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,178
تعداد مقالات8,478
تعداد مشاهده مقاله6,627,476
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,735,340

1.

اثر افزودنی های مقاومت خشک بر روی ویژگی های مقاومتی کاغذ و مقوای کرافت

سودابه خوشنود چاله سرا؛ احمدرضا سرائیان

2.

معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بسته‌بندی

فهیمه طهماسبی؛ سعید مهدوی؛ علی قاسمیان

3.

اثر نانوذرّات سلولزی بر ویژگی های کاغذ

منصوره سادات عنایتی علی نیا؛ الیاس افرا؛ علی قاسمیان

4.

استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها

فریدالدین محمدیان؛ مریم عجم؛ مینا سعیدیان

5.

روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگی‌های خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی

مقدسه اکبری امری؛ حسین رسالتی؛ محمدرضا دهقانی

6.

خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن

عیسی دارابی؛ حبیب اله میرزایی؛ روح الله تجلی

7.

کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی

سمانه فرجی؛ علی مهربان؛ حبیب اله میرزایی

8.

تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی

شیلان رشید زاده؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو

9.

تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی

مهدیه حسینی؛ امان محمد ضیایی فر؛ امین قوس قانی