تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,993 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,843,588 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,705,186 |
افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 2، دوره 4، شماره 13، خرداد 1392 اصل مقاله (380.74 K) | ||
نویسندگان | ||
مصطفی امام پور* 1؛ محسن رحمتی2؛ نازنین زند3 | ||
1دانشگاه آزاد اسلامی- کرج و مدیر کمیته استاندارد مرکز مطالعات و پژوهش های لجستیکی | ||
2مشاور در تهیه و تدوین استانداردهای صنعتی و نظامی | ||
3دانشگاه آزاد اسلامی ورامین | ||
تاریخ دریافت: 01 مرداد 1393، تاریخ بازنگری: 01 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
استفاده از میدان الکترومغناطیسی القایی با فرکانس بالا(EMI) یکی از روش های مورد استفاده در مراکز تحقیقاتی و صنایع غذایی دنیا است. این روش به عنوان یک روش شناخته شده مناسب برای از بین بردن باکتری های ناشی از فساد مواد غذایی بدون استفاده از حرارت است. در این روش، به سبب عدم استفاده از حرارت در استریل مواد غذایی، طعم و مزه مواد غذایی تغییر نمیکند. به علت افزایش محدودیت های اعمالی در قوانین بهداشتی و منظور کاهش خطرات و آسیب های وارده به بسته های مواد غذایی، در آینده پیش بینی می گردد تا تقاضا برای استریلیزاسیون مواد غذایی به روش EMI به صورت گسترده در صنعت بسته بندی افزایش یابد. | ||
کلیدواژهها | ||
مواد غذایی؛ بسته بندی الکترومغناطیسی و استریلیزاسیون | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 490 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 109 |