1.

فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی

مهرداد خانزادی؛ سید مهدی جعفری؛ فرامرز خدائیان چگینی

2.

افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی

مصطفی امام پور؛ محسن رحمتی؛ نازنین زند

3.

استفاده از اسیدهای آلی در بسته ‏بندی‏ مواد غذایی

سجاد قادری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری

4.

روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده

حامد مهدویان مهر؛ ناصر صداقت

5.

بررسی فرآیند حرارت زایی در بسته بندی های خود گرم شونده

فریدالدین محمدیان

6.

ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال

رامین هاشمی طباطبایی؛ حبیب اله میرزایی؛ عبدالرضا محمدی نافچی

7.

بررسی بهبود ویژگی های ضد میکروبی و مقاومتی کاغذ بسته بندی با استفاده از کیتوزان

رضا دشتبانی؛ حسین رسالتی؛ الیاس افرا