تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,994 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,844,825 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,706,450 |
1. | فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی | |
مهرداد خانزادی؛ سید مهدی جعفری؛ فرامرز خدائیان چگینی | ||
2. | افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی | |
مصطفی امام پور؛ محسن رحمتی؛ نازنین زند | ||
3. | استفاده از اسیدهای آلی در بسته بندی مواد غذایی | |
سجاد قادری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری | ||
4. | روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده | |
حامد مهدویان مهر؛ ناصر صداقت | ||
5. | بررسی فرآیند حرارت زایی در بسته بندی های خود گرم شونده | |
فریدالدین محمدیان | ||
6. | ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال | |
رامین هاشمی طباطبایی؛ حبیب اله میرزایی؛ عبدالرضا محمدی نافچی | ||
7. | بررسی بهبود ویژگی های ضد میکروبی و مقاومتی کاغذ بسته بندی با استفاده از کیتوزان | |
رضا دشتبانی؛ حسین رسالتی؛ الیاس افرا | ||