عبدالملکی, خدیجه, فرهودی, مهدی, میر, نوید. (1394). استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر. پدافند الکترونیکی و سایبری, 6(21), 44-55.
خدیجه عبدالملکی; مهدی فرهودی; نوید میر. "استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر". پدافند الکترونیکی و سایبری, 6, 21, 1394, 44-55.
عبدالملکی, خدیجه, فرهودی, مهدی, میر, نوید. (1394). 'استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر', پدافند الکترونیکی و سایبری, 6(21), pp. 44-55.
عبدالملکی, خدیجه, فرهودی, مهدی, میر, نوید. استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1394; 6(21): 44-55.