1.

زیبایی شناسی در بسته‌بندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن

صفحه 16-21
سید مسلم علوی؛ مهدی نجفی سیاهرودی؛ زینب میرزایی

2.

شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای

صفحه 22-31
فاطمه رهنما؛ امیرحسین کارآمد؛ زهرا رهنمای؛ محمود محمودی

3.

تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی

صفحه 32-43
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی

4.

استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر

صفحه 44-55
خدیجه عبدالملکی؛ مهدی فرهودی؛ نوید میر

5.

افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی

صفحه 56-69
علیرضا سوخته سرایی؛ الهام نوروزی

6.

مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی

صفحه 70-83
راحله نوروزی؛ علی قاسمیان؛ محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ سید مهدی جعفری

7.

تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی

صفحه 84-92
صالح قهرمانی؛ سحاب حجازی؛ سعید مهدوی