
تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,260 |
تعداد مقالات | 9,131 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,470,335 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,168,899 |
1. | زیبایی شناسی در بستهبندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن | |
صفحه 16-21 | ||
سید مسلم علوی؛ مهدی نجفی سیاهرودی؛ زینب میرزایی | ||
2. | شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای | |
صفحه 22-31 | ||
فاطمه رهنما؛ امیرحسین کارآمد؛ زهرا رهنمای؛ محمود محمودی | ||
3. | تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی | |
صفحه 32-43 | ||
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی | ||
4. | استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر | |
صفحه 44-55 | ||
خدیجه عبدالملکی؛ مهدی فرهودی؛ نوید میر | ||
5. | افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی | |
صفحه 56-69 | ||
علیرضا سوخته سرایی؛ الهام نوروزی | ||
6. | مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی | |
صفحه 70-83 | ||
راحله نوروزی؛ علی قاسمیان؛ محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ سید مهدی جعفری | ||
7. | تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی | |
صفحه 84-92 | ||
صالح قهرمانی؛ سحاب حجازی؛ سعید مهدوی | ||