تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,993 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,843,605 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,705,194 |
ارزیابی ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بستهبندی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 2، دوره 6، شماره 23، آذر 1394، صفحه 14-25 اصل مقاله (445.44 K) | ||
نویسندگان | ||
صالح قهرمانی* 1؛ سحاب حجازی1؛ سعید مهدوی2 | ||
1دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران | ||
2عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، کرج | ||
تاریخ دریافت: 01 آذر 1394، تاریخ بازنگری: 06 آبان 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
عوامل متغیر پخت کرافت شامل: سولفیدیته، قلیا و درجه حرارت و مدّت زمان هر کدام در سه سطح و نسبت مایع پخت به ماده چوبی 4 به 1 بود. پخت بهینه با شرایط شامل: سولفیدیته 23%، قلیای فعال 18%، زمان 180 دقیقه و دمای 170 درجه سانتیگراد انتخاب شد که منجر به تولید خمیر کاغذی با عدد کاپای 2/17 و بازده 94/53 درصد شد. سپس این خمیر کاغذ برای دستیابی به درجه روانی 333 میلیلیتر درجه کانادایی پالایش گردد و از آن کاغذهای دست ساز با وزن پایه 127 گرم بر سانتیمتر مربع ساخته شد و همچنین مقاومتهای فیزیکی و مکانیکی آن نیز اندازهگیری گردید. نتایج کلی، حاکی از تأثیر مثبت خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس، در بهبود مقاومتهای کاغذ کرافت بکر جهت مصارف بستهبندی می باشد. | ||
کلیدواژهها | ||
کرافت؛ ویژگی های فیزیکی و مکانیکی؛ صنوبر دلتوئیدس؛ کاغذ؛ بسته بندی | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Evaluation of the properties of Populus deltoides kraft pulp for packaging applications | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 489 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 139 |