1.

امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی

صفحه 6-13
علیرضا سوخته سرائی؛ رامید فروزانفر؛ احمد رضا زاهدی طبرستانی؛ الهام نوروزی

2.

ارزیابی ویژگی‌های خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بسته‌بندی

صفحه 14-25
صالح قهرمانی؛ سحاب حجازی؛ سعید مهدوی

3.

معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بسته‌بندی در وسایل حمل‌و‌نقلی

صفحه 26-33
علی شجاع سنگچولی؛ سید مهدی سجادی فر

4.

مروری بر پلاستیک‌ها و کاربردشان در بسته‌بندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته

صفحه 34-51
بهاره احمدی؛ بهجت تاج الدین؛ حسین احمدی چناربن

5.

ارزیابی اثر عصاره دارچین در بسته‌بندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی

صفحه 52-59
مینا احمدی جوزانی؛ مجید جوانمرد داخلی؛ مریم عراقی

6.

تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بسته‌بندی‌های پلاستیکی

صفحه 60-67
مریم چایچی؛ مهدی فرهودی

7.

مروری بر فرآیند تولید فیلم‌های خوراکی(ترجمه)

صفحه 68-81
زهرا جعفری؛ سونیا طاهری؛ آتنا السادات مظلوم