آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,172
تعداد مقالات8,445
تعداد مشاهده مقاله6,341,727
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,589,573
پورصباغیان, مجتبی, باقری, نصیر, چایچی, مریم, فرهودی, مهدی. (1394). بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه. پدافند الکترونیکی و سایبری, 6(24), -.
مجتبی پورصباغیان; نصیر باقری; مریم چایچی; مهدی فرهودی. "بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه". پدافند الکترونیکی و سایبری, 6, 24, 1394, -.
پورصباغیان, مجتبی, باقری, نصیر, چایچی, مریم, فرهودی, مهدی. (1394). 'بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه', پدافند الکترونیکی و سایبری, 6(24), pp. -.
پورصباغیان, مجتبی, باقری, نصیر, چایچی, مریم, فرهودی, مهدی. بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1394; 6(24): -.