آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,192
تعداد مقالات8,579
تعداد مشاهده مقاله6,988,716
تعداد دریافت فایل اصل مقاله4,032,570
پورصباغیان, مجتبی, باقری, نصیر, چایچی, مریم, فرهودی, مهدی. (1394). بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه. پدافند الکترونیکی و سایبری, 6(24), -.
مجتبی پورصباغیان; نصیر باقری; مریم چایچی; مهدی فرهودی. "بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه". پدافند الکترونیکی و سایبری, 6, 24, 1394, -.
پورصباغیان, مجتبی, باقری, نصیر, چایچی, مریم, فرهودی, مهدی. (1394). 'بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه', پدافند الکترونیکی و سایبری, 6(24), pp. -.
پورصباغیان, مجتبی, باقری, نصیر, چایچی, مریم, فرهودی, مهدی. بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1394; 6(24): -.