| تعداد نشریات | 36 |
| تعداد شمارهها | 1,350 |
| تعداد مقالات | 9,717 |
| تعداد مشاهده مقاله | 10,614,524 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,481,460 |
| 1. | تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران | |
| صفحه 6-13 | ||
| محمد رضا اخلاصی؛ شادمان پورموسی؛ آژنگ تاج دینی | ||
| 2. | بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی | |
| صفحه 14-27 | ||
| علیرضا سوخته سرایی؛ محمد آزاد فلاح؛ سعید باستانی؛ حامد ذوالفقاری | ||
| 3. | بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی | |
| صفحه 28-39 | ||
| مینا زبردست؛ الیاس افرا | ||
| 4. | ساخت و کاربرد ترکیبات جدید برای پوشش دهی کاغذ و مقوا در بسته بندی | |
| صفحه 40-47 | ||
| محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ روزبه اسدی خوانساری | ||
| 5. | مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی | |
| صفحه 48-59 | ||
| ساناز اصلاح؛ مهدی نوری | ||
| 6. | بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه | |
| صفحه 60-69 | ||
| مجتبی پورصباغیان؛ نصیر باقری؛ مریم چایچی؛ مهدی فرهودی | ||
| 7. | مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها | |
| صفحه 70-86 | ||
| حامد مهدویان مهر؛ ناصر صداقت | ||