1.

تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران

صفحه 6-13
محمد رضا اخلاصی؛ شادمان پورموسی؛ آژنگ تاج دینی

2.

بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی

صفحه 14-27
علیرضا سوخته سرایی؛ محمد آزاد فلاح؛ سعید باستانی؛ حامد ذوالفقاری

3.

بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی

صفحه 28-39
مینا زبردست؛ الیاس افرا

4.

ساخت و کاربرد ترکیبات جدید برای پوشش دهی کاغذ و مقوا در بسته بندی

صفحه 40-47
محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ روزبه اسدی خوانساری

5.

مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی

صفحه 48-59
ساناز اصلاح؛ مهدی نوری

6.

بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه

صفحه 60-69
مجتبی پورصباغیان؛ نصیر باقری؛ مریم چایچی؛ مهدی فرهودی

7.

مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها

صفحه 70-86
حامد مهدویان مهر؛ ناصر صداقت