تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,993 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,843,633 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,705,220 |
راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 4، دوره 7، شماره 25، خرداد 1395 اصل مقاله (1.15 M) | ||
نویسندگان | ||
مصطفی امام پور* ؛ رضا پور زند | ||
تاریخ دریافت: 04 خرداد 1395، تاریخ بازنگری: 01 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
یکی از اصول بستهبندی پایدار و هدفمند در بسته بندی مواد غذایی، جهت برآورده ساختن نیازهای مصرفکننده، نقش شاخص های طراحی بسته در قابلیت به دست گرفتن آن میباشد. بستهبندی مواد غذایی از اهمیت ویژهای برای مصرفکننده برخوردار میباشد و باید دارای کارایی و عملکرد بالایی بوده و در هنگام مصرف توسط مصرف کننده به آسانی باز شود و از طرف دیگر، مسائل بهداشت و ایمنی نیز در آن رعایت گردد. بنابراین یکی از راهبردهای طراحی پایدار که باید به وسیله طراحان در راستای نیاز به بسته بندی موجود یا جدید اتخاذ گردد، رفع نیاز مصرف کنندگان است. برای اینکه بسته بندی به سادگی در دسترس باشد؛ باید آسان باز شده و بدون به خطر انداختن سلامت مصرف کننده از کیفیت خوب و بالایی نیز برخوردار باشد. تولیدکنندگانی که این عوامل را رعایت نمی کنند، اثرات منفی و پیامدهای کاهش فروش محصولات خود را باید تحمل کنند. | ||
کلیدواژهها | ||
مواد غذایی؛ درب بندی؛ ظروف؛ طراحی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 445 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 123 |