1.

افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن

صالحه صنیعی نیامقدم؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ عزت الله جودکی

2.

کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته

نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب

3.

بسته بندی مواد غذایی توسط بیوپلیمرهای با منشأ پروتئین گیاهی

نادیا شکرانه؛ یحیی مقصودلو؛ سمیرا صباغ پور؛ فرزانه حسن نیا

4.

راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی

مصطفی امام پور؛ رضا پور زند

5.

معرفی تولید برچسب در بسته بندی

مجید خسروی

6.

بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه

حبیب‌الله صحراگرد دهکردی؛ الیاس افرا

7.

اهمیت شناسایی ترکیب الیاف در ارتقای ویژگی‌های کاغذهای بسته‌بندی

سعید مهدوی