| تعداد نشریات | 36 |
| تعداد شمارهها | 1,352 |
| تعداد مقالات | 9,742 |
| تعداد مشاهده مقاله | 10,760,781 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,511,057 |
| 1. | افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن | |
| صالحه صنیعی نیامقدم؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ عزت الله جودکی | ||
| 2. | کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته | |
| نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب | ||
| 3. | بسته بندی مواد غذایی توسط بیوپلیمرهای با منشأ پروتئین گیاهی | |
| نادیا شکرانه؛ یحیی مقصودلو؛ سمیرا صباغ پور؛ فرزانه حسن نیا | ||
| 4. | راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی | |
| مصطفی امام پور؛ رضا پور زند | ||
| 5. | معرفی تولید برچسب در بسته بندی | |
| مجید خسروی | ||
| 6. | بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه | |
| حبیبالله صحراگرد دهکردی؛ الیاس افرا | ||
| 7. | اهمیت شناسایی ترکیب الیاف در ارتقای ویژگیهای کاغذهای بستهبندی | |
| سعید مهدوی | ||