تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,994 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,844,888 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,706,533 |
1. | افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن | |
صالحه صنیعی نیامقدم؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ عزت الله جودکی | ||
2. | کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته | |
نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب | ||
3. | بسته بندی مواد غذایی توسط بیوپلیمرهای با منشأ پروتئین گیاهی | |
نادیا شکرانه؛ یحیی مقصودلو؛ سمیرا صباغ پور؛ فرزانه حسن نیا | ||
4. | راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی | |
مصطفی امام پور؛ رضا پور زند | ||
5. | معرفی تولید برچسب در بسته بندی | |
مجید خسروی | ||
6. | بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه | |
حبیبالله صحراگرد دهکردی؛ الیاس افرا | ||
7. | اهمیت شناسایی ترکیب الیاف در ارتقای ویژگیهای کاغذهای بستهبندی | |
سعید مهدوی | ||