صیامیان, اعظم, اجاق, سید مهدی, عبدالهی, مهدی. (1395). اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 7(26), 66-77.
اعظم صیامیان; سید مهدی اجاق; مهدی عبدالهی. "اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی". پدافند الکترونیکی و سایبری, 7, 26, 1395, 66-77.
صیامیان, اعظم, اجاق, سید مهدی, عبدالهی, مهدی. (1395). 'اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی', پدافند الکترونیکی و سایبری, 7(26), pp. 66-77.
صیامیان, اعظم, اجاق, سید مهدی, عبدالهی, مهدی. اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1395; 7(26): 66-77.