1.

مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی

صفحه 6-17
فروغ السادات طبیب لقمانی؛ ناصر صداقت

2.

نقد بسته‌بندی چاروق

صفحه 18-31
نسرین صنیعی نیامقدم؛ ارمغان تقوایی؛ آزاده بیکدلی

3.

چگونگی تأثیرات رنگ در بسته بندی، بازاریابی و میزان فروش

صفحه 32-45
مجتبی گیوی

4.

مدل بررسی تأثیر عوامل زیست محیطی، در بسته بندی مهمات با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری (مطالعه موردی مهمات کالیبر کوچک)

صفحه 46-55
مجتبی امیدیان؛ شهرام علی یاری؛ مسعود موحدی

5.

مروری بر اثرات پرتوهای یونیزه کننده بر مواد غذایی بسته بندی شده

صفحه 56-65
فرناز رضائیان عطار؛ ناصر صداقت

6.

اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی

صفحه 66-77
اعظم صیامیان؛ سید مهدی اجاق؛ مهدی عبدالهی

7.

جنبه های قانونی و ایمنی کاربرد بسته بندی فعال و هوشمند در صنعت غذا

صفحه 78-90
آرزو عباسی؛ حامد مهدویان مهر؛ ناصر صداقت