تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,258 |
تعداد مقالات | 9,115 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,328,834 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,041,732 |
1. | مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی | |
صفحه 6-17 | ||
فروغ السادات طبیب لقمانی؛ ناصر صداقت | ||
2. | نقد بستهبندی چاروق | |
صفحه 18-31 | ||
نسرین صنیعی نیامقدم؛ ارمغان تقوایی؛ آزاده بیکدلی | ||
3. | چگونگی تأثیرات رنگ در بسته بندی، بازاریابی و میزان فروش | |
صفحه 32-45 | ||
مجتبی گیوی | ||
4. | مدل بررسی تأثیر عوامل زیست محیطی، در بسته بندی مهمات با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری (مطالعه موردی مهمات کالیبر کوچک) | |
صفحه 46-55 | ||
مجتبی امیدیان؛ شهرام علی یاری؛ مسعود موحدی | ||
5. | مروری بر اثرات پرتوهای یونیزه کننده بر مواد غذایی بسته بندی شده | |
صفحه 56-65 | ||
فرناز رضائیان عطار؛ ناصر صداقت | ||
6. | اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی | |
صفحه 66-77 | ||
اعظم صیامیان؛ سید مهدی اجاق؛ مهدی عبدالهی | ||
7. | جنبه های قانونی و ایمنی کاربرد بسته بندی فعال و هوشمند در صنعت غذا | |
صفحه 78-90 | ||
آرزو عباسی؛ حامد مهدویان مهر؛ ناصر صداقت | ||