حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون. پدافند الکترونیکی و سایبری, 8(30), 42-53.
مرسده حسینی سلوط; جعفر محمدزاده میلانی. "قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون". پدافند الکترونیکی و سایبری, 8, 30, 1396, 42-53.
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). 'قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون', پدافند الکترونیکی و سایبری, 8(30), pp. 42-53.
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1396; 8(30): 42-53.