1.

مطالعه راهکارهای توسعه علامت تجاری(برندینگ) از طریق طراحی بسته بندی

صفحه 6-17
فرهاد آل علی

2.

بررسی نقش فعالیت های آموزشی و ترویج کشاورزی در ارتباط با دانش بسته بندی و نگهداری کشمش (مطالعه موردی: شهرستان تاکستان)

صفحه 18-27
زهرا همدانی؛ غلامرضا مجردی

3.

درک مصرف کننده از بسته بندی مواد غذایی با رویکرد توسعه پایدار زیست محیطی

صفحه 28-41
مرضیه اله دادی

4.

قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون

صفحه 42-53
مرسده حسینی سلوط؛ جعفر محمدزاده میلانی

5.

اهمیت بسته بندی‌ غذایی مقاوم به حشرات: چالش‌ها و راهکارها

صفحه 54-61
جعفر میلانی؛ پیمان مظفری

6.

بررسی اثر سقوط و ضربه، بر بسته بندی دستگاه های الکترونیکی در هنگام حمل و نقل

صفحه 62-75
محسن شعبانیان؛ فاطمه بهشتی

7.

کاغذ بازیافتی سوپرآب گریز عامل دار شده و بازدارنده آتش

صفحه 76-83
مقدسه اکبری؛ الیاس افرا؛ حسین رسالتی