آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. (1398). طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک. پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(39), 6-17.
الهام آل‌حسینی; سید مهدی جعفری. "طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک". پدافند الکترونیکی و سایبری, 10, 39, 1398, 6-17.
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. (1398). 'طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک', پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(39), pp. 6-17.
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1398; 10(39): 6-17.