تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,252 |
تعداد مقالات | 9,075 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,182,968 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,940,542 |
1. | طراحی بستهبندی فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک | |
صفحه 6-17 | ||
الهام آلحسینی؛ سید مهدی جعفری | ||
2. | جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بستهبندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی | |
صفحه 18-27 | ||
الهام آلحسینی؛ سید مهدی جعفری | ||
3. | مروری بر ویژگیهای نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی فعال مواد غذایی | |
صفحه 28-43 | ||
هادی الماسی؛ سعیده عزیزی | ||
4. | تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن | |
صفحه 44-53 | ||
آزاده رشیدی مهر؛ علی فضل آرا؛ مهدی زارعی؛ مهدی پورمهدی؛ محمد نوشاد | ||
5. | استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی | |
صفحه 54-63 | ||
روناک امیری؛ محسن اکبری | ||
6. | روند استفاده از پالت های چوبی در سامانه های حمل و نقل کشورهای توسعه یافته | |
صفحه 64-71 | ||
فاطمه رضایی ارجمند؛ محمد آزاد فلاح | ||
7. | بررسی تأثیر عناصر بستهبندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان | |
صفحه 72-83 | ||
داود فیض؛ مرتضی خیرالدین قدیرآبادی | ||