آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,161
تعداد مقالات8,380
تعداد مشاهده مقاله6,194,745
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,453,592

1.

طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک

صفحه 6-17
الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

2.

جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی

صفحه 18-27
الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

3.

مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی

صفحه 28-43
هادی الماسی؛ سعیده عزیزی

4.

تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن

صفحه 44-53
آزاده رشیدی مهر؛ علی فضل آرا؛ مهدی زارعی؛ مهدی پورمهدی؛ محمد نوشاد

5.

استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی

صفحه 54-63
روناک امیری؛ محسن اکبری

6.

روند استفاده از پالت های چوبی در سامانه های حمل و نقل کشورهای توسعه یافته

صفحه 64-71
فاطمه رضایی ارجمند؛ محمد آزاد فلاح

7.

بررسی تأثیر عناصر بسته‌بندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان

صفحه 72-83
داود فیض؛ مرتضی خیرالدین قدیرآبادی