1.

طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک

صفحه 6-17
الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

2.

جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی

صفحه 18-27
الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

3.

مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی

صفحه 28-43
هادی الماسی؛ سعیده عزیزی

4.

تأثیر بسته بندی برگر ماهی و مرغ در شرایط اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن

صفحه 44-53
آزاده رشیدی مهر؛ علی فضل آرا؛ مهدی زارعی؛ مهدی پورمهدی؛ محمد نوشاد

5.

استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی ضد باکتری برای بسته بندی مواد غذایی

صفحه 54-63
روناک امیری؛ محسن اکبری

6.

روند استفاده از پالت های چوبی در سامانه های حمل و نقل کشورهای توسعه یافته

صفحه 64-71
فاطمه رضایی ارجمند؛ محمد آزاد فلاح

7.

بررسی تأثیر عناصر بسته‌بندی (رنگ، تصاویر، نشان تجاری) مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان

صفحه 72-83
داود فیض؛ مرتضی خیرالدین قدیرآبادی