آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,192
تعداد مقالات8,579
تعداد مشاهده مقاله6,988,704
تعداد دریافت فایل اصل مقاله4,032,550
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. (1398). جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(39), 18-27.
الهام آل‌حسینی; سید مهدی جعفری. "جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی". پدافند الکترونیکی و سایبری, 10, 39, 1398, 18-27.
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. (1398). 'جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی', پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(39), pp. 18-27.
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1398; 10(39): 18-27.