آمار

تعداد نشریات35
تعداد شماره‌ها799
تعداد مقالات5,545
تعداد مشاهده مقاله1,295,884
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,391,136
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. (1398). جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(39), 18-27.
الهام آل‌حسینی; سید مهدی جعفری. "جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی". پدافند الکترونیکی و سایبری, 10, 39, 1398, 18-27.
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. (1398). 'جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی', پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(39), pp. 18-27.
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1398; 10(39): 18-27.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.