آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. (1398). جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(39), 18-27.
الهام آل‌حسینی; سید مهدی جعفری. "جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی". پدافند الکترونیکی و سایبری, 10, 39, 1398, 18-27.
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. (1398). 'جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی', پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(39), pp. 18-27.
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1398; 10(39): 18-27.