آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,169
تعداد مقالات8,429
تعداد مشاهده مقاله6,296,068
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,543,744
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. (1398). جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(39), 18-27.
الهام آل‌حسینی; سید مهدی جعفری. "جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی". پدافند الکترونیکی و سایبری, 10, 39, 1398, 18-27.
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. (1398). 'جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی', پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(39), pp. 18-27.
آل‌حسینی, الهام, جعفری, سید مهدی. جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1398; 10(39): 18-27.