تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 954 |
تعداد مقالات | 6,847 |
تعداد مشاهده مقاله | 3,651,154 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 2,403,736 |
استفاده از تکنیکهای نوین دربستهبندی انواع کیک | ||
فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی | ||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 اسفند 1400 | ||
نوع مقاله: مروری | ||
نویسندگان | ||
آسیه قیافه شیرزادی![]() ![]() ![]() | ||
1دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی | ||
2دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی، ساختمان علوم وصنایع غذایی | ||
تاریخ دریافت: 14 آذر 1400، تاریخ بازنگری: 17 بهمن 1400، تاریخ پذیرش: 24 اسفند 1400 | ||
چکیده | ||
توسعه اجتماعی – اقتصادی و تنوع محصولات پخت علیالخصوص کیکها منجر شده که این محصولات به یک جایگاه قابلتوجه در سبد غذایی سراسر مردم جهان تبدیل شود. بااینحال، آلودگی میکروبی، اکسیداسیون لیپیدها، از بین رفتن مواد مغذی و همچنین پروتئینها در این محصولات، ممکن است باعث خسارات اقتصادی قابلتوجهی شود و همچنین سلامت مصرفکننده را به خطر بیندازد. کیفیت و ویژگی ایمنی محصولات بهشدت به مواد بستهبندی و تکنولوژی بستهبندی وابسته است. تحقیق در مورد روشهای نوین بستهبندی ازجمله بستهبندی فعال یک پیشرفت فوقالعاده برای حل مشکلات اقتصادی و ایمنی مصرفکننده است و درعینحال روشهای نوآورانهای برای افزایش عمر مفید محصولات و حفظ کیفیت کیکها ارائه میدهد. این مقاله مروری به بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری محصول کیک و عامل ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی و بهرهگیری از مواد طبیعی دربستهبندی بهمنظور افزایش مدت ماندگاری محصول و همچنین مواد بستهبندی فعال مختلف با کاربردهای بیشمار در این نوع محصولات غذایی ازجمله بستهبندی ضد میکروبی، بستهبندی آنتیاکسیدان، جاذبهای رطوبت و انتشاردهنده اتانول بحث شده است. | ||
کلیدواژهها | ||
بستهبندی کیک؛ بستهبندی فعال؛ بستهبندی آنتیاکسیدانی؛ انتشاردهنده اتانول؛ جاذب رطوبت | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 54 |