تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,252 |
تعداد مقالات | 9,075 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,192,717 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,952,176 |
1. | کاربرد بستهبندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دیاکسید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه | |
صفحه 1-10 | ||
لعیا رضازاد باری؛ صابر امیری | ||
2. | تحلیل محتوای عناصر طراحی بستهبندی محصولات آجیل و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل و خشکبار نارمک) | |
صفحه 11-25 | ||
مینا نظام پور؛ مرتضی رجوعی؛ مجتبی درودی | ||
3. | استفاده از تکنیکهای نوین در بستهبندی انواع کیک | |
صفحه 27-34 | ||
آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت | ||
4. | مروری بر کاربرد نانوکامپوزیتهای فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی | |
صفحه 35-53 | ||
محمدیار حسینی؛ سارا خدری؛ حامد حسن زاده؛ بابک قنبر زاده | ||
5. | استفاده از تکنیکهای نوین بستهبندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی | |
صفحه 55-64 | ||
ناصر صداقت؛ فریده سنایی | ||
6. | تأثیر عوامل زیباییشناختی بستهبندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) | |
صفحه 65-76 | ||
معصومه حسین زاده شهری؛ فاطمه مشکدانیان؛ الهام گمار | ||