آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,175
تعداد مقالات8,460
تعداد مشاهده مقاله6,347,611
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,598,871

1.

کاربرد بسته‌بندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه

صفحه 1-10
لعیا رضازاد باری؛ صابر امیری

2.

تحلیل محتوای عناصر طراحی بسته‌بندی محصولات آجیل ‌و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل ‌و خشکبار نارمک)

صفحه 11-25
مینا نظام پور؛ مرتضی رجوعی؛ مجتبی درودی

3.

استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک

صفحه 27-34
آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت

4.

مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی

صفحه 35-53
محمدیار حسینی؛ سارا خدری؛ حامد حسن زاده؛ بابک قنبر زاده

5.

استفاده از تکنیک‌های نوین بسته‌بندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی

صفحه 55-64
ناصر صداقت؛ فریده سنایی

6.

تأثیر عوامل زیبایی‌شناختی بسته‌بندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان)

صفحه 65-76
معصومه حسین زاده شهری؛ فاطمه مشکدانیان؛ الهام گمار