آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,115
تعداد مقالات8,121
تعداد مشاهده مقاله6,011,552
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,273,930
امیری, صابر, رضازاد باری, لعیا, احمدی پرتوی, غزاله. (1401). تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال. پدافند الکترونیکی و سایبری, 13(49), 19-34.
صابر امیری; لعیا رضازاد باری; غزاله احمدی پرتوی. "تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال". پدافند الکترونیکی و سایبری, 13, 49, 1401, 19-34.
امیری, صابر, رضازاد باری, لعیا, احمدی پرتوی, غزاله. (1401). 'تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال', پدافند الکترونیکی و سایبری, 13(49), pp. 19-34.
امیری, صابر, رضازاد باری, لعیا, احمدی پرتوی, غزاله. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1401; 13(49): 19-34.