آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,203
تعداد مقالات8,704
تعداد مشاهده مقاله7,202,029
تعداد دریافت فایل اصل مقاله4,206,769
امیری, صابر, رضازاد باری, لعیا, احمدی پرتوی, غزاله. (1401). تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال. پدافند الکترونیکی و سایبری, 13(49), 19-34.
صابر امیری; لعیا رضازاد باری; غزاله احمدی پرتوی. "تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال". پدافند الکترونیکی و سایبری, 13, 49, 1401, 19-34.
امیری, صابر, رضازاد باری, لعیا, احمدی پرتوی, غزاله. (1401). 'تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال', پدافند الکترونیکی و سایبری, 13(49), pp. 19-34.
امیری, صابر, رضازاد باری, لعیا, احمدی پرتوی, غزاله. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1401; 13(49): 19-34.