امیری, صابر, رضازاد باری, لعیا, احمدی پرتوی, غزاله. (1401). تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال. پدافند الکترونیکی و سایبری, 13(49), 19-34.
صابر امیری; لعیا رضازاد باری; غزاله احمدی پرتوی. "تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال". پدافند الکترونیکی و سایبری, 13, 49, 1401, 19-34.
امیری, صابر, رضازاد باری, لعیا, احمدی پرتوی, غزاله. (1401). 'تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال', پدافند الکترونیکی و سایبری, 13(49), pp. 19-34.
امیری, صابر, رضازاد باری, لعیا, احمدی پرتوی, غزاله. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1401; 13(49): 19-34.