تعداد نشریات | 36 |
تعداد شمارهها | 1,215 |
تعداد مقالات | 8,803 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,395,498 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,334,029 |
1. | انواع تکنیکهای اصلاح کردن پلاستیکهای زیست تخریبپذیر مبتنی بر نشاسته | |
صفحه 1-10 | ||
ناصر صداقت؛ علی ابر اهیمزاده | ||
2. | مروری بر فناوری فعال در بستهبندی مواد غذایی | |
صفحه 11-18 | ||
محمدامین حیدرزادی؛ محمود کهنه پوشی؛ اسما موسوی | ||
3. | تأثیر پوشش خوراکی بر پایهی ژل آلوئهورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریدهشدهی کیوی در دمای یخچال | |
صفحه 19-34 | ||
صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری؛ غزاله احمدی پرتوی | ||
4. | مروری بر بخشی از کاربردهای بستهبندی بهروش اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی مختلف | |
صفحه 35-46 | ||
فائزه مهدی زاده | ||
5. | مروری بر بستهبندی پلاستیکهای زیست تخریبپذیر مرکب | |
صفحه 47-53 | ||
ناصر صداقت؛ فریده سنایی | ||
6. | بررسی احداث کارخانه 20000 تنی تولید کاغذ فلوتینگ از باگاس در استان خوزستان از نظر اقتصادی | |
صفحه 55-71 | ||
احمد ثمریها | ||