طریقی, جواد, طهماسبی, محمد, رضوی, مهساسادات. (1402). اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری. پدافند الکترونیکی و سایبری, 14(56), 23-30.
جواد طریقی; محمد طهماسبی; مهساسادات رضوی. "اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری". پدافند الکترونیکی و سایبری, 14, 56, 1402, 23-30.
طریقی, جواد, طهماسبی, محمد, رضوی, مهساسادات. (1402). 'اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری', پدافند الکترونیکی و سایبری, 14(56), pp. 23-30.
طریقی, جواد, طهماسبی, محمد, رضوی, مهساسادات. اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1402; 14(56): 23-30.