1.

ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بسته‌بندی یزد)

صفحه 1-11
محمد کریمی زارچی؛ محمد رضا فتحی؛ سمانه رئیسی نافچی؛ شیما صفرمحمدلو

2.

تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بسته‌بندی‌های زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب

صفحه 13-22
محمد زریابی

3.

اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری

صفحه 23-30
جواد طریقی؛ محمد طهماسبی؛ مهساسادات رضوی

4.

شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی

صفحه 31-44
آرزو بهفر؛ عباس تمجیدی؛ شادمان پورموسی

5.

مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز

صفحه 45-61
پریسا پارسا؛ ناصر صداقت

6.

بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی

صفحه 63-78
سمانه فرجی کفشگری؛ محمد جواد اکبریان میمند؛ مسعود حبیبی نجفی