1.

شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز

صفحه 6-21
مریم غیاث آبادی فراهانی؛ پیمان غفاری اشتیانی؛ شهربانو قلیپور فریدونی؛ هومن شبابی

2.

شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی

صفحه 22-33
شهاب نقدی؛ مسعود رضائی؛ نادر بهرامی فر؛ مهدی آل بو فیتیله

3.

شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره

صفحه 34-41
گلشید اسدگی؛ شادمان پورموسی؛ آژنگ تاج دینی

4.

تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها

صفحه 42-51
اعظم امیری؛ اصغر رمضانیان

5.

مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی

صفحه 52-63
صونا دودانگه

6.

ارزیابی مدیریتِ سنت‌های پایدار بسته‌بندیِ محصولات خرما

صفحه 64-77
فرناز معصوم‌زاده جوزدانی

7.

کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی

صفحه 78-88
امیرحسین بیانلو؛ سالار شکری یزنی؛ ایمان شهابی قهفرخی