تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,251 |
تعداد مقالات | 9,068 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,157,161 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,914,372 |
1. | بررسی نقش بسته بندی و بازاریابی بر ترجیحات مصرف کنندگان گوشت در تهران | |
صفحه 1-9 | ||
سعید سالاری؛ لیلا واعظی؛ ابراهیم سری دیوشلی | ||
2. | شناسایی و طبقه بندی پارادوکسهای بستهبندی در صنعت بیسکویت و شکلات | |
صفحه 11-27 | ||
سیدصدرالدین عالم؛ سید محمد رضا داودی؛ سیداکبر نیلی پور طباطبایی؛ ناصر خانی | ||
3. | خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم چند سازهای فعال حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) جهت بستهبندی مواد غذایی | |
صفحه 29-36 | ||
داریوش خادمی شورمستی؛ فاطمه نورکامی؛ کسری مؤمنیان | ||
4. | مقایسه تاثیر نانوسلولز و نانوسیلیکا روی ویژگیهای مقوای بستهبندی ساخته شده از خمیر سفید ضایعاتی | |
صفحه 37-46 | ||
جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ احمد ثمریها؛ عبدالله علیراده | ||
5. | مروری بر بستهبندی محصولات لبنی با عصاره و رنگدانه سیانوباکتریها و ریزجلبکها | |
صفحه 47-62 | ||
بهاره نوروزی؛ حسن بیرانوند | ||
6. | مروری بر فراوردههای لبنی سنتی تولیدی توسط ایل سنگسر و ارائه راهکار جهت بستهبندی این محصولات | |
صفحه 63-74 | ||
محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان؛ ناصر صداقت | ||