1.

بررسی نقش بسته بندی و بازاریابی بر ترجیحات مصرف کنندگان گوشت در تهران

صفحه 1-9
سعید سالاری؛ لیلا واعظی؛ ابراهیم سری دیوشلی

2.

شناسایی و طبقه بندی پارادوکس‌های بسته‌بندی در صنعت بیسکویت و شکلات

صفحه 11-27
سیدصدرالدین عالم؛ سید محمد رضا داودی؛ سیداکبر نیلی پور طباطبایی؛ ناصر خانی

3.

خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم چند سازه‌ای فعال حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) جهت بسته‌بندی مواد غذایی

صفحه 29-36
داریوش خادمی شورمستی؛ فاطمه نورکامی؛ کسری مؤمنیان

4.

مقایسه تاثیر نانوسلولز و نانوسیلیکا روی ویژگی‌های مقوای بسته‌بندی ساخته شده از خمیر سفید ضایعاتی

صفحه 37-46
جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ احمد ثمریها؛ عبدالله علیراده

5.

مروری بر بسته‌بندی محصولات لبنی با عصاره و رنگدانه سیانوباکتری‌ها و ریزجلبک‌ها

صفحه 47-62
بهاره نوروزی؛ حسن بیرانوند

6.

مروری بر فراورده‌های لبنی سنتی تولیدی توسط ایل سنگسر و ارائه راهکار جهت بسته‌بندی این محصولات

صفحه 63-74
محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان؛ ناصر صداقت