| تعداد نشریات | 36 |
| تعداد شمارهها | 1,349 |
| تعداد مقالات | 9,716 |
| تعداد مشاهده مقاله | 10,608,042 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,480,186 |
| 1. | بررسی نقش بسته بندی و بازاریابی بر ترجیحات مصرف کنندگان گوشت در تهران | |
| صفحه 1-9 | ||
| سعید سالاری؛ لیلا واعظی؛ ابراهیم سری دیوشلی | ||
| 2. | شناسایی و طبقه بندی پارادوکسهای بستهبندی در صنعت بیسکویت و شکلات | |
| صفحه 11-27 | ||
| سیدصدرالدین عالم؛ سید محمد رضا داودی؛ سیداکبر نیلی پور طباطبایی؛ ناصر خانی | ||
| 3. | خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم چند سازهای فعال حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) جهت بستهبندی مواد غذایی | |
| صفحه 29-36 | ||
| داریوش خادمی شورمستی؛ فاطمه نورکامی؛ کسری مؤمنیان | ||
| 4. | مقایسه تاثیر نانوسلولز و نانوسیلیکا روی ویژگیهای مقوای بستهبندی ساخته شده از خمیر سفید ضایعاتی | |
| صفحه 37-46 | ||
| جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ احمد ثمریها؛ عبدالله علیراده | ||
| 5. | مروری بر بستهبندی محصولات لبنی با عصاره و رنگدانه سیانوباکتریها و ریزجلبکها | |
| صفحه 47-62 | ||
| بهاره نوروزی؛ حسن بیرانوند | ||
| 6. | مروری بر فراوردههای لبنی سنتی تولیدی توسط ایل سنگسر و ارائه راهکار جهت بستهبندی این محصولات | |
| صفحه 63-74 | ||
| محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان؛ ناصر صداقت | ||