آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,175
تعداد مقالات8,470
تعداد مشاهده مقاله6,457,323
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,695,654

1.

ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه

دوره 10، شماره 37، خرداد 1398، صفحه 48-59
سمیرا برنجی اردستانی؛ محمدحسین عزیزی؛ گیتی ظهوریان؛ زهرا هادیان

2.

استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی

دوره 7، شماره 27، آذر 1395، صفحه 44-53
مریم ذکایی؛ مهدی فرهودی